Nieuws

« Terug naar het overzicht

Serious Request: Langer verblijf in het huis

Vandaag was de jaarlijkse Serious Request persconferentie in Beeld en Geluid in Hilversum. Hier zijn een aantal details bekendgemaakt over de komende editie van Serious Request. Hierbij een opsomming van de bekendmakingen:
- Het evenement begint 12 uur eerder, wat wil zeggen dat de uitzendingen vanaf vrijdag 18 december 16.00 uur vanuit het huis komen, en de deur om 19.00 uur zal worden gesloten.
- De DJ's die de eer hebben het huis te gaan bewonen worden op 7 december bekendgemaakt. Om warm te lopen zullen ze vervolgens op 10 december het land in gaan om mee te helpen bij initiatieven van luisteraars op de Kom Zelf In Actie-dag. Sander Lantinga en Rob Stenders zullen wegen omstandigheden in ieder geval niet gekozen worden als bewoner.
- Dit jaar komen er Glazen Huizen in Nederland (3FM, in Groningen), België (Studio Brussel, in Gent), Zweden (P3, in Gothenburg), Kenia (Ghetto Radio, in Nairobi) en voor het eerst ook in het Duitstalige deel van Zwitserland (DRS3, in Bern).
- De slogan van dit jaar is "Stop Malaria, Play The Music".

- Tijdens de week komt er dagelijks om 19:00 uur Serious Request TV op Nederland 3 met Patrick Lodiers, Sander Lantinga, Winfried Baaijens, Filemon en Nicolette.
- Tevens is het hele evenement 24/6 te volgen via internet en 101 TV, verder ook overdag op Nederland 1 en 's nachts op Nederland 3.
- Behalve langer worden de omstandigheden voor de DJ's in het huis ook spartaanser. Zo is er geen sapkok meer, maar krijgen ze de sapjes door een luikje aangereikt.
- De DJ's in het huis gaan oppassen op baby's om geld op te halen. Ouders kunnen zich hiervoor binnenkort opgeven.
- Alle bekende acties zoals de Surprise Truck, Veiling TV, workshops, huiskamerconcerten etc. keren ook dit jaar weer terug.

Het is nu dus wachten op de bekendmaking van de DJ's op 7 december. Tot die tijd is er steeds meer te vinden op de website http://seriousrequest.3fm.nl/ en zal ook 3FMFan dit jaar weer de nodige aandacht aan het evenement besteden.

Reacties

Hmmmm, vrijdag om 7 uur s'avonds he? Erg verdacht ...

Reageer!









Tik het getal achter het tekstveld over (verplicht):
9377