Nieuws

« Terug naar het overzicht

Barbara Karel verlaat 3FM

Barbara Karel, die elke zondagavond het NCRV-programma Bring It On! presenteert, gaat per 1 september 3FM verlaten. Barbara: “I love music, en ik heb volop genoten van dit radio-avontuur, maar nu is het moment aangebroken om mijn hart te volgen, en dat ligt bij het maken van televisie. Wat betreft muziek? Dat zal altijd een belangrijke rol blijven spelen in mijn leven, want een leven zonder goeie platen, concerten en festivals zit er echt niet in."

Gerard Oonk, manager Radio bij de NCRV: “Zonde dat Barbara weg gaat. Ze is een bruisende, enthousiaste collega met een groot hart voor echte muziek. En... één van de weinige vrouwelijke radiodeejays in Nederland. Ja, erg jammer.”

"Barbara is een kei van een DJ met een passie voor radio en muziek", zegt 3FM music manager Basyl de Groot. "Bovendien weet ze die passie en dat talent geweldig te vertalen naar televisie, zoals bij haar werkzaamheden voor 3FM SeriousTalent en in de filmpjes die ze op festivals maakte voor de 3FM-site.”

Barbara begon in 2002 bij MTV en sinds april 2006 presenteert ze het NCRV-programma Bring It On! op 3FM. Deze zomer zal bekend worden gemaakt wie het programma gaat presenteren.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst. Je kan de eerste zijn!

Reageer!









Tik het getal achter het tekstveld over (verplicht):
5302