Nieuws

« Terug naar het overzicht

Ilse DeLange wint de Schaal van Rigter

Met het slaapzand nog in de ogen liet Ilse DeLange dinsdagochtend in alle vroegte haar stembanden trillen bij Giel. Ze was haar nieuwe single 'Puzzle Me' aan het spelen, maar werd bruut onderbroken. Niet door Giel, maar door... Paul de Leeuw!

Hij kwam langs om haar de Schaal van Rigter te overhandigen voor 'So Incredible'. Midden in 'Puzzle Me' schreeuwde Paul 'ZANDVLOOIEN, ZANDVLOOIEN' Het duurde even voor Ilse door had wat er gebeurde, maar de Award in Pauls handen verraadde genoeg.

Om van de schrik te bekomen, zongen ze samen nog 'I Will Always Love You' van Dolly Parton, waarna Paul weer vertok en Ilse een Schaal van Rigter rijker was.

Naast de 'normale' 3FM Awards reikt 3FM jaarlijks ook de Schaal van Rigter uit aan de artiest wiens nummer in het afgelopen jaar het meest is gedraaid op 3FM. In het afgelopen jaar is 'So Incredible' van Ilse DeLange de meest gedraaide plaat op 3FM geweest.

De Schaal van Rigter is in het leven geroepen als eerbetoon aan Wim Rigter, voormalig presentator van de Arbeidsvitaminen bij 3FM.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst. Je kan de eerste zijn!

Reageer!









Tik het getal achter het tekstveld over (verplicht):
2092