Nieuws

« Terug naar het overzicht

Shortlist steden Serious Request 2009 bekendgemaakt

Vijf steden maken kans dit jaar om het Glazen Huis een plein te bieden tijdens 3FM Serious Request.

Van de zeventien steden die zich hebben aangemeld, zijn er vijf steden uitgekozen voor een plek op de gewilde shortlist. Eindhoven, Enschede, Groningen, Rotterdam en Tilburg zijn gekozen op basis van een plan dat zij hebben ingediend voor het grootse evenement aan het eind van het jaar. Op 25 maart zal de beslissing vallen waar het Glazen Huis dit jaar zal komen te staan.

Een gemeente wordt niet zomaar uitgekozen, nee daar moesten ze wel wat voor doen. 3FM Manager Communicatie Bart de Voogd legt uit: "Om een praktische en eerlijke keuze te kunnen maken, hebben we gemeenten gevraagd naar een geschikte locatie en facilitaire mogelijkheden. Bovendien vroegen wij de steden om een marketingplan in te dienen, waarin ze aangeven hoe zij denken van 3FM Serious Request een succes te maken. Steden die concrete plannen uitwerkten, kregen de voorkeur."

De komende weken zal 3FM zich buigen over deze moeilijke keuze. 3FM zal gesprekken voeren met de gemeentes en ook bezoekjes brengen aan de vijf steden. 3FM hoopt op 25 maart de uitverkoren stad voor 3FM Serious Request 2009 bekend te maken.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst. Je kan de eerste zijn!

Reageer!









Tik het getal achter het tekstveld over (verplicht):
6385