Nieuws

« Terug naar het overzicht

SR: Giel is de tweede bewoner

Giel Beelen is vandaag om 09.30 uur tijdens zijn ochtendprogramma de 3FM studio uitgejaagd. De dj leverde direct sleutels, geld en telefoon in en leeft de komende 24 uur als vluchteling in Nederland. Op deze manier maakt 3FM bekend dat Giel op 19 december voor een vierde maal zijn intrek neemt in het Glazen Huis voor 3FM Serious Request.

Vorige week joeg het radiostation Coen Swijnenberg als eerste de studio uit. Op 8 december vlucht de derde dj. 3FM wil op deze manier aandacht vragen voor het lot van vluchtelingen, waarvoor 3FM zich met Serious Request dit jaar inzet.

Giel is 80 kilometer van de studio gedropt. Hij moet op eigen houtje zijn weg terugvinden naar de 3FM studio, waar hij morgenochtend om 06.00 uur moet arriveren voor zijn radioprogramma. Hij mag geen gebruik maken van gemotoriseerd verkeer en hij mag geen slaapplaats accepteren van mensen die hij onderweg tegenkomt. Het Rode Kruis zorgt voor een vluchtelingentent, die hem droog de nacht door moet helpen. Hoe het Giel vergaat is de hele dag door te horen op 3FM. De dj op de vlucht heeft zijn telefoon in moeten leveren, maar kreeg een vervangend mobieltje. Hiermee kan hij niet bellen, maar wel gebeld worden. Iets wat zijn collega's in de studio ieder uur doen om de 3FM-luisteraars op de hoogte
te houden van zijn belevenissen.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst. Je kan de eerste zijn!

Reageer!









Tik het getal achter het tekstveld over (verplicht):
5098