Nieuws

« Terug naar het overzicht

Gebeurtenissen-logboek van start!

De afgelopen jaren heb ik diverse keren meegemaakt dat ik een gebeurtenis van Serious Request nog een keer wilde terugkijken of -luisteren, maar dat ik het tijdstip hiervan niet meer wist. Hierdoor werd zoeken in het audio-archief wat door 3FM wordt bijgehouden een ramp. Ook van diverse andere mensen heb ik dit probleem gehoord.

Vandaar dat ik het dit jaar anders aan wil gaan pakken: Aan de linkerkant van deze site was je misschien al het Serious Request-logo opgevallen, met daaronder een linkje naar het 'gebeurtenissen-logboek'. Zoals de naam al verraad is het de bedoeling om deze gedurende de komende Serious Request-week (en de aanloop daarnaartoe) te vullen met alle gebeurtenissen rond de actie, zodat het terugzoeken later een stuk makkelijker wordt. :)

Reacties

He Floris, In je bericht geef je aan dat je soms stukjes van serious request wil terugkijken. Nou ben ik ook op zoek naar een paar fragmenten die ik heb gemist. Ik kan alleen bijna niks vinden op internet. Heb jij een tip waar ik de beelden uit het glazen huis van terugvinden?

Reageer!









Tik het getal achter het tekstveld over (verplicht):
9457