Nieuws

« Terug naar het overzicht

Serious Request: Geen stemronde dit jaar

Dit jaar zal er geen stemronde komen welke DJ's er in het Glazen Huis komen. Volgens zendercoördinator Florent Luyckx krijgt de luisteraar een andere rol. De DJ's die in het huis komen zullen door de zenderredactie worden aangewezen om het huis in te gaan, al moesten zij wel zelf aangeven of ze wel of niet huis in willen.

Verder zullen er dit jaar 5 goede doelen komen, met als overkoepelend thema het eerder bekendgemaakte vluchtelingenprobleem.

Luister het fragment waarin Rob Stenders en Fred Siebelink dit bekend maken hieronder:




Bron: Siebelink & Stenders, KXRadio (24 oktober 2008)

Reacties

En in Ekdom in de Nacht was te horen dat Gerard in ieder geval niet in het Glazen Huis zal gaan.

En ook Veenstra gaat er niet in (gelukkig). Ik denk dat Coen erin gaat. Lijkt me leuk met Sander (een week lang Coen en Sander show). En Paul. Of Giel.

Een week lang Coen en Sander show brrrrr de horror.

Hmmm, geen Gerard, geen Michiel... Ik ben benieuwd. Een week lang de poep- en plashumor van Sander Lantinga ga ik niet volhouden. Coen oké, Sander NEEEEEEEEEEE

Waarom geen stemronde? Een andere rol voor de luisteraar? Wat dan... Platen aanvragen zeker?! Een week lang de onderbroekenlol van Sander lijkt mij niks. Daar is het glazen huis sowieso niet voor. Waarom niet gewoon een eerlijke stemronde? Het was en is nog altijd grappig om te zien hoe de DJ's elkaar promoten. Als dit de rest van de jaren ook zo gaat weet ik niet of ik Serious Request nog ga volgen.

Ik hoorde net Paul de Leeuw met Giel een planning maken voor hun potentiele nieuwe programma, en Paul somde op: eerst ga jij die kooi in en daarna 3 weken met je vriendin op vakantie. Kunnen we afleiden dat Giel het Glazen Huis in gaat?!??!?!

Als het aan mij ligt gaan Coen, Giel en Eric erin. Dat lijkt me wel leuk.

Sander, Eric en Domien samen lijkt me wel leuk.

Ik hoop dat Gerard zich echt bedenkt en dat hij toch het glazen huis in gaat!!!! Please Gerard!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????

Reageer!









Tik het getal achter het tekstveld over (verplicht):
4830