Nieuws

« Terug naar het overzicht

3FM vanaf september, nieuwe programma's en meer

Vanaf begin september 2010 zullen er weer een aantal wijzigingen komen met betrekking tot de verschillende omroepverenigingen, en om die reden zullen er ook op 3FM een aantal zaken gaan veranderen. Hieronder een overzicht van wat er tot nu toe bekend is gemaakt. Deze lijst zal worden aangevuld als er meer bekend wordt.

- Rob Stenders stapt over naar Powned, wordt daar hoofd radio en gaat een programma maken op vrijdagmiddag 14-16 (in plaats van RabRadio) en vrijdagavond (in plaats van Der Rudy). Hij stopt met zijn programma tussen 12 en 14 uur.
- LLiNK zal verdwijnen uit het omroepbestel, waardoor Der Rudy op vrijdagavond zal moeten stoppen. Deze uren gaan dus naar Powned.
- Op zondagavond tussen 20 en 22 uur zal de KRO komen met het nieuwe programma PS Radio, gepresenteerd door Paul Rabbering en Sophie van den Enk. Dit programma zal gaan over liefde, seks en relaties.
- Frank Dane stapt over van Radio 538 naar 3FM, om daar de weekend-ochtendshow te gaan maken voor BNN (in plaats van Domien Is Wakker).
- Gerard Ekdom stopt met de Arbeidsvitaminen, die naar Radio 5 verhuizen. Gerard zelf gaat tussen 12 en 14 uur op 3FM het programma 'Effe Ekdom' maken.
- Tussen 10 en 12 uur zal BNN een vervanger voor de Arbeidsvitaminen gaan neerzetten in de vorm van @Work met Domien Verschuuren.

De volledige nieuwe programmering is te vinden op de site van 3FM: http://www.3fm.nl/nieuws/detail/346492/3FM-start-op-3-september-met-nieuwe-programma%E2%80%99s

Daarnaast wordt er binnen het NPO-pand gewerkt aan een nieuwe studio voor 3FM, die 2 etages onder de oude zal komen te zitten. Wanneer deze in gebruik gaat worden genomen is nog niet bekend.

Reacties

Ik word er zo zenuwachtig van! ik wil het weten

Zolang ze maar met hun jatten van Ekstra Weekend afblijven en wat mij betreft mogen ze mogen ze de tijd die nu openvalt met het verdwijnen van stenders aan Arbeidsvitaminen geven. ammer dat stenders niet helemaal verdwijnt...

BNN krijgt de uren van 12 tot 14.....hopelijk met Corton.....aub GEEN, ik herhaal GEEN THIMUR OF ANNEMIEKE!!! Hou aub niveau 3FM en zak niet weer weg zoals jaren geleden

Timur van 12 tot twee, goed idee! Corton trek ik echt niet zo vroeg op de dag....

Hoho, mensen. Wat jullie hier allemaal lopen te lullen klopt niet helemaal. Gerard Ekdom gaat een lunchprogamma doen. Daardoor verdwijnd Arbeidsvitaminen. Domien Verschuuren gaat voor BNN een progamma doen tussen 10 en 12 uur in plaats van Arbeidsvitaminen. Zijn progamma gaat @work heten. Hoe het zit met Der Rudy & PS Radio weet ik niet, maar Frank Dane van 538 komt idd als vervanging voor Domien op de zaterdag- en zondagochtend. Dit is wat ik heb gehoord en gelezen bij 3fm. Morgen meer bij 3FM!

Reageer!

Tik het getal achter het tekstveld over (verplicht):
1777